Πρακτική


Πιστεύουμε πολύ στους νέους ανθρώπους και τις δυνατότητές τους και με ιδιαίτερη χαρά τους δίνουμε το χώρο και το χρόνο, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, σε μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε δημιουργική εγρήγορση.

Ενθαρρύνουμε κάθε νέο/α – ο οποίος φυσικά πληροί τις προϋποθέσεις (οι οποίες είναι αρκετές!) – να ξεδιπλώσει το ταλέντο και τις ιδέες του, να εργαστεί μαζί μας και ουσιαστικά να κάνει τη μετάβαση από την θεωρία στην πράξη.

Η διαδικασία επιλογής ωστόσο είναι ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς είναι ανάλογη με αυτή που ακολουθούμε για την επιλογή των στελεχών μας. Στην περίπτωση της πρακτικής, όμως, λαμβάνουμε υπόψη ότι οι ενδιαφερόμενοι συνήθως δεν έχουν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Στόχος μας είναι η ολοκλήρωση της πρακτικής σου άσκησης στην ClickMedia να αποτελέσει το όχημα και την αφορμή για μια σπουδαία επαγγελματική εξέλιξη.

Επιλέγουμε μόνο τους ενδιαφερόμενους που μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης θέλουν και μπορούν να αποτελέσουν πλήρη μέλη της ομάδας μας.

Πριν επικοινωνήσεις μαζί μας, θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρος ότι έχεις:

  • πολύ καλή ή άριστη γνώση των τεχνολογιών που σχετίζονται με το αντικείμενο σου (PHP για programming, Photoshop για design, HTML5/CSS2 για development κλπ)
  • την διάθεση να ενημερώνεσαι συνεχώς ώστε να εξοικειωθείς με όλες τις τεχνολογίες / γλώσσες / πλατφόρμες κ.ο.κ που χρησιμοποιούνται
  • πάθος για το internet, τις νέες τεχνολογίες και τις νέες ιδέες
  • φαντασία και δημιουργικό πνεύμα
  • πνεύμα συνεργασίας και όρεξη για μάθηση, ώστε να ενταχθείς στη λειτουργία μιας ομάδας, ακολουθώντας πλήρως τους κανόνες της
  • την ικανότητα να εργαστείς σε ένα απαιτητικό παραγωγικό περιβάλλον, αναλαμβάνοντας και φέρνοντας εις πέρας αναθέσεις/projects μέσα σε πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα
  • την επιθυμία να ξεχωρίσεις μέσα από την δουλειά σου

Αίτηση για Πρακτική

Εάν σε ενδιαφέρει να κάνεις την πρακτική σου άσκηση με την ομάδα της ClickMedia, στείλε μας το βιογραφικό σου χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα. Μην παραλείψεις όμως να αναφέρεις το χρονικό διάστημα και το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει! Και που ξέρεις…. μπορεί στο μέλλον να είσαι και εσύ το επόμενο μέλος της ομάδας μας!

Το όνομά σας

Το email σας

Επιθυμητή Ημερομηνία Έναρξης

Το βιογραφικό σας (pdf ή word)

Η συνοδευτική επιστολή σας (προαιρετικό)

Άλλες πληροφορίες (προαιρετικό)