Η Εταιρεία


Ποιοί Είμαστε

Η ClickMedia είναι ένα κορυφαίο technology agency που ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2006 και έχει ήδη περισσότερους από 600 πελάτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο του web και του λογισμικού, αναλαμβάνοντας έργα για λογαριασμό επιχειρήσεων και οργανισμών.

Επεκτεινόμαστε σε νέες αγορές (cloud-based υπηρεσίες) και αναζητούμε έμπειρους software engineers που θα ενσωματωθούν στην ομάδα μας, με ένα κοινό σκοπό: να δημιουργήσουμε λογισμικό και υπηρεσίες που θα χρησιμοποιηθούν από χρήστες σε όλο τον κόσμο!

Φιλοσοφία

Κάθε βήμα μας προσδιορίζεται από την δέσμευση μας για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς όφελος των υφιστάμενων και μελλοντικών πελατών – συνεργατών μας. Κύριο μέλημά μας για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση του με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη. Να συνάδει με την εταιρική ταυτότητα του και με την φιλοσοφία της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, δίχως να καταφεύγουμε σε έτοιμες λύσεις. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε τον ιδανικό λόγο ποιότητας προς τιμή (value for money).

Οι άνθρωποι μας

Η ομάδα μας αποτελείται από άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες web developers, web designers, programmers, project & account managers, με εκτεταμένη εμπειρία, τεχνογνωσία, όλοι, απόλυτα ικανοί να φέρουν εις πέρας κάθε πρόκληση και φυσικά διαθέτουν το απαραίτητο πάθος για το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις από κοντά και συμμετέχουμε στους σημαντικότερους φορείς και επαγγελματικές ενώσεις του κλάδου, όπως τον ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνίας Ελλάδας), τον IAB Hellas (Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας), τον GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου) καθώς και σε προγράμματα διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, όπως το Google Partners.

foreis

Πως δουλεύουμε

Σαν ομάδα έχουμε «δέσει». Είμαστε εργατικοί (πολύ!), ευχάριστοι, έχουμε χιούμορ, γενικά είμαστε μια ωραία παρέα. Όταν δουλεύουμε όμως, Δουλεύουμε! Κάθε φορά που υποδεχόμαστε ένα νέο μέλος φροντίζουμε να κάνουμε την προσαρμογή του όσο δυνατόν πιο εύκολη, ώστε να δέσει γρήγορα με την ομάδα μας για να δουλέψουμε μαζί σωστά, στους ίδιους ρυθμούς..

Αναζητάμε «σπουδαίους» χαρακτήρες, επαγγελματίες με εμπειρία, γνώσεις, φαντασία και διάθεση για πολλή δουλειά και δημιουργία! Ψάχνουμε ανθρώπους σαν και εμάς: παθιασμένους με την κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop, την προώθηση ιστοσελίδων και εφαρμογών στο διαδίκτυο, με θέληση και πείσμα.

Αν νομίζεις, ότι είσαι εσύ αυτός που λείπει από την ομάδα μας, δες τις ανοικτές θέσεις εργασίας και στείλε μας το βιογραφικό σου!