Γιατί ClickMedia


Ο πρώτος και ο βασικότερος λόγος είναι γιατί θα έχετε την ευκαιρία να εργασθείτε σε μια εταιρεία που θα αποτελέσει ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα σας! Επιπλέον, όμως, υπάρχουν και ένας σημαντικός αριθμός άλλων λόγων για να το αποφασίσετε:

Άνετο και φιλικό περιβάλλον
Πρώτα κριτήρια για την πρόσληψη οποιουδήποτε στελέχους είναι ο χαρακτήρας του και η ικανότητα ενσωμάτωσης στην ομάδα. Γιατί πιστεύουμε ότι θα πρέπει να περνάμε καλά τις ώρες που δουλεύουμε και να είμαστε με ανθρώπους που χαιρόμαστε να είμαστε μαζί και να δουλεύουμε μαζί. Γιατί μόνο έτσι δημιουργούνται και λειτουργούν οι επιτυχημένες ομάδες.

Δεν είμαστε χθεσινοί
Ως εταιρεία υπάρχουμε από το 2006. Το γεγονός ότι είμαστε εδώ, συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να ψάχνουμε προσωπικό σημαίνει ότι είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε και ξέρουμε και πώς να κάνουμε. Γνωρίζουμε πως δουλεύουν οι εταιρείες, πως γίνονται τα πράγματα.

Καινοτόμο Πνεύμα
Αν και είμαστε τόσα χρόνια εταιρεία (10 χρόνια στον χώρο μας είναι πολλά!), δεν είμαστε δεινόσαυροι! Ψάχνουμε νέες τεχνολογίες, δοκιμάζουμε νέα πράγματα, κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες φορές με αποτυχία. Ακούμε νέες ιδέες, ψάχνουμε νέα πράγματα.

Πνεύμα Εμπιστοσύνης
Από την στιγμή που γίνεις μέλος της ομάδας, γίνεσαι πλήρες μέλος της ομάδας. Δεν υπάρχουν παλαιοί και νέοι. Θα έχεις την εμπιστοσύνη μας και θα σε ενθαρρύνουμε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να πάρεις ευθύνες. Όσο τα καταφέρνεις, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχεις. Από εσένα εξαρτάται.

Βολική Τοποθεσία
Και αφήσαμε τελευταίο ότι τα γραφεία μας είναι στο κέντρο της Αθήνας, 100 μέτρα από τον σταθμό του μετρό της Πανεπιστημίου, σε κεντρικό σημείο της πόλης. Τι σημαίνει αυτό; Διάβασε περισσότερα